I'm not here anymore, I think

Hade du gidda?

Tell you the story of who I am



All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

Are you anybody's favorite person?

When the rain falls down on you



När jag säger att jag är sliten så menar jag det. Jag skickade precis iväg Marcus på jobb. Jag tror inte han var så sugen på att jobba på en Söndag men det skiter jag bokstavligt talat i.

Nästa vecka ska jag börja packa ner alla mina ägodelar i kartonger. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv.

The sun is here for now



Nu är det rockfest och det innebär att det blir mycket jobb, speciellt med bla Elton John som artist. Snackas på Måndag.

No one knows about the history



I'm alive, men jag har ingen som helst ork, vilja eller tid att blogga. Okej, nu ljög jag. Jag har massor av tid att blogga men jag orkar bara inte... Det händer en hel del i Haugesund. Marcus är på karatefylla varje helg och jag försöker både jobba och gå ut på helgerna vilket skapar ett dilemma för mig varje helg. Tjäna pengar eller slösa pengar?

London var bra som det alltid är, Britney Spears och gayklubbar i all ära med Bente, Kenneth och Marcus. Lämnade tre flaskor Muet champagne i lägenheten eftersom vi var för bakis för att ha champagnefrukost.

Sommartider och vackert väder har det varit i nästan två veckor nu och det börjar växa fjärilar i magen på mig. Det är nånting som händer i mitt liv just nu.

RSS 2.0