When you were young



Det var tider det.

My beautiful life is busy



Ja hur leker livet? Jag kan säga att jag inte har gjort så mycket hemma i Sverige sedan jag kom hit. Jag har blivit sjuk och min energi är inte på topp. Jag har träffat de få vänner jag har kvar och det räcker gladligen. Imorgon är det nyårsafton och planerna är väl som dom alltid har varit. Oplanerade. Same shit every year...

Det har varit en del strul hit och dit med alla transfers jag kommer att göra detta halvår men nu är det fixat och nu kan jag äntligen pusta ut. Det är ganska frustrerande med allt detta resande hela tiden. Tänk om man skulle haft en assistent som gjorde allt åt en...

Travel my way in style



Nu mina vänner tänkte jag faktiskt komma med mina perfekta restips! Vem hatar inte att man sitter på flyget i 8 timmar i tighta jeans och linne när flyget är kallt och trångt?

1. Bekväma kläder - Skit i jeans och linne och ha på dig en mysdress! Gärna Juicy Couture snygga varianter ;)
2. Dunsockar - Även fötterna måste man tänka på
3. Öronproppar - Orka mongon eller ungjävlar som skriker i 10 timmar.
4. Ögonmask - Är ett måste när man ska försöka sova
5. Mp3 spelare - Musik måste man ha när man reser länge. Ha gärna en ljudbok på lager, det funkar perfekt om man har svårt att sova!
6. Nintendo DS - Ta någon timme och spela av dig med roliga spel. Hjärnspel som soduko, majhong eller schack är perfekt att fördriva lite tid på. Du får även träna din dumma hjärna lite..
7. Godis - Perfekt under hela resan
8. Laptop/bärbar DVD - Varför inte titta på lite Gossip Girl, Sex and the city eller din favoritfilm? Detta fördriver tiden snabbt!
9. Pläd - Det är alltid kallt på planet, det vet vi... Och det blir 10ggr mysigare med filt. ;)
10. Bok - Eller så kan du skriva ut massor av historier (riktiga övernaturliga händelser tex) som du har hittat på internet, spännande och helt enkelt awesome.
11. Snus - Ja precis
12. Dricka - Finns trots allt att köpa på flyget men ibland är flygvärdinnorna så sega så varför inte ha med sig på en gång?

RSS 2.0