You so last year this time of the year



Efter 3 veckors beslutsångest och velande fram och tillbaka om mitt hår så struntade jag i hämningarna och sa till frisören att hon har fria händer. Så 2500;- fattigare och 20cm kortare hår så har jag nu en helt ny look och jag är riktigt nöjd med resultatet.

Why do I never learn to fly



Igår så tog jag mig faktiskt ett par cider. Jag var riktigt sugen på att gå ut för en gångs skull. Jag har egentligen blivit en tråkig "jag orkar inte" kärring som hellre går hem och kollar på film i soffan. Kul hade jag inte heller, jag har lessnat på Krasna så oerhört mycket. Påminn mig att gå hem istället nästa gång. Till min räddning så var Sarah ute och vi gick hem till henne och käkade påskgodis.

Now its time to settle down



Jag vill säga att jag är stolt över mig själv som faktiskt kliver upp tidigt, det vill säga klockan tio på dagen. Jag blir förvånad hur mycket energi jag har på dagen tack vare min påbättrade självdiciplin. Låt mig också citera Line - "Få ut någonting av dagen" och det gör jag, tro mig. Jag tvättar, städar, vilar och stressar inte för en gångs skull. J'dore!

When the mouse is gone


Jag är ensam hela veckan. Min sambo är i Stord hemma med familjen och jag är ensam på jobb med J.R. Detta kommer bli intressant, och jobbigt för att inte missa den delen. Men jag måste säga att det är lite spännande.

Nu ska jag gå ner till köket och laga mig lite brunch och sedan hoppa in i duschen. Ska försöka hinna med en tur till Markedet innan klockan 14.00.

This week is mine, not yours



Jag steg upp ur sängen tidigt idag för en gångs skull så jag passade på att göra lite nytta genom att tvätta lite kläder hos Fredrik. Sedan blev jag sittandes med mina favoritsvenskar Christian och Fredrik på Willy och jag har både ätit lunch och dessert. Helt plötsligt var klockan sex. Då tog jag mitt lata arsle till Mix och köpte film så nu ska jag spendera resten av dagen i soffan och försöka vila kroppen inför en hård arbetsvecka som jag har framför mig.

Visste ni förresten att Harry Potter pryder 50-lappen i Norge?

Time is fun when you're free



Idag tog jag turen till Amanda åter igen för att inhandla en videokamera på Lefdal. Lefdal är inte bara den billigaste elektronikaffären här utan med vårat fantastiska magiska kort så får vi 20% på tillbehör i butiken. Men eftersom Lefdal är så underbara att de anställer blåsta tjejer som står i kassan så lurar jag till mig 20% på allt jag handlar där. Så idag sparade jag 1000 norska riksdaler när jag handlade videokamera och stativ.

Så för de pengar som blev över passade jag på att handla lite nya klänningar och ett nytt hem til Björn Gerry och Kell. Så nu har jag spenderat resten av dagen med att äta god mat och kollat på film i soffan.

RSS 2.0