I need you right now



Jaha, så tappade jag iphonen i backen igår när jag skulle ringa mamma. Efter två år... Då är det väl dags att köpa en ny? Jag har ju fortfarande den första sletna iphonen...

Nåväl, jag skulle ju på date med Joline igår men det blev inte av, så jag och Hanne gick ner på MM och käkade min favoritpasta, jam jam! Imorgon är det lön och om jag inte orkar leta fram mitt skattekort till imorgon får jag skatta 50%, yaay! Slår vad om att jag inte kommer hitta det. Typiskt mig som är så jävla lat. Men jag får skylla mig helt själv. Jag får ju iaf tillbaka det på skatten nästa sommar som tur är. Hoppas jag.

I think I have some kind of problem



När jag har tråkigt så kommer jag in på shoppingsidor och då börjar det och klia otroligt mycket i mina fingrar så nu har jag beställt en ny tv till sovrummet. Har alltid drömt om det! Mina skinnsoffor är inte direkt mysvänliga så det är härligare att ligga i sängen och se på film... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

My heart is crying for you

Gimme

 

 

 

 

 

 

 

 

 


I never thought I'll be here again

 

 

 

Jag var hos frisören idag. Jag är superduper mega nöjd.


I can't do this anymore, I'm alone

 


WTFF OMGG


You are not welcome here dude



Jag tänkte att jag skulle utnyttja mitt gåvekort på Edda Kinon. För ett tag sen så gjorde jag en tävling på jobbet att om vi sålde över en viss summa så skulle Kell bjuda oss på biobiljetter. Jag har väldigt dålig fantasi jag vet... Men vi lyckades iaf med målet och vi fick våra biobiljetter. Så nu har jag en date med Susanne ikväll. Har velat se District 9 väldigt länge så ikväll blir det kos med popcorn och bio. Har även knappat åt mig en date med Joline imorgon, hon ska få se mitt lilla mansion. Kanske dags att jag ryddar upp efter gårdagen då? Så hon vill komma och hälsa på mig flera gånger. Jag börjar komma upp i mitt sociala liv nu känner jag. Det gick fortare än vad jag trodde. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

It's not you, I'ts me



Varför gjorde du slut med henne då?

Just be the one

 

Jag tycker det är coolt att min lillsyrra dansar breakdance.


That's what she said

Pink
En av de få artisterna som har fantastiska texter och samtidigt svängiga låtar. Jag är inne på en Pink period just nu!

Vanliga arbetstider
Är väl det bästa som finns? Att vara färdig på jobb kl 15:00 varje dag och fri på helgerna kan inte bli bättre.

Fint väder
Det är soligt och varmt ute idag och det har det inte varit på länge. Om jag hade energi så hade jag utnyttjat denna dag genom att vara ute och gjort någon nytta.


Min spis
Som hyresvärden inte verkar ha installerat eftersom jag inte kan starta den. Jävla tuchscreens helvete.

Stöta på exet när du ser ut som skit

Där stog jag idag utanför Jappen i rosa sneakers, blåa mysbrallor, inget smink och ful vinterjacka på mig. Hej på dig exet!

Jobb utan tips
Man märker vilken skillnad det blir på ekonomin.

I need this to work ok?

Mitt älskade hem





Hur jag överlever denna Söndagen


 

* Glutenfri pizza från Pizzabakeren

* Fyra nyinköpta filmer

* Pringles & salsadipp

* Grans sommarbrus


Just another videoblog


My head is spinning around



Jag och Hanne hade en riktig tjejkväll igår. Vi sänkte tre flaskor Moet så ni kan tänka er hur det slutate. Jag blev för full och gick hem vid 01:00 då folk kommer till Krasna. Köpte mig en kycklingkebab och då fick jag besök av Jan Erik som var i samma tillstånd som jag. Gick på Copa, klinade men nån random tjej, blev nockad på näsan ett antal gånger, ramlade i trappen och då gick jag hem. Min huvudvärk idag är inte att leka med. Har precis stoppat i min två Advils så jag får hoppas på det bästa. Och söndagspizzan får jag inte förrän klockan 13:00. Jävla Haugesund och Söndagstider.

Who Knew?


Du lovade mig att du alltid skulle finnas för mig. Jag tog dina ord och jag trodde i allt du sa. Jag önskar att jag kunde röra dig igen. Jag önskar att jag fortfarande kan kalla dig vän. Jag skulle ge vad som helst.


Jag håller dig låst i mitt huvud tills vi möts igen
Jag kommer inte att glömma dig min vän
Vad hände?

It's the time of the year



Startade dagen med sovmorgon, det vill säga till klockan 08:30. Så jag satte igång med att tvätta resten av skittvätten och nu är det bara hälften kvar. När jag hängde upp tvätten så tänkte jag igenom varför jag har så otroligt många gamla trosor kvar. Hur många år har dom varit med egentligen?! Så jag tog en storrensning av underkläder vilket det var tid för. Nu sitter jag i soffan i min älskade Juicy Couture morgonrock och lyssnar på radion och njuter av tillfället. Senare idag ska jag iväg och köpa lite småmöbler till toaletten. Har inte så stort utrymme med alla mina grejer.

Jag älskar förmåner de flesta jobb har. Jag som nu jobbar i en köttindustri får otroligt bra priser på kött och pålägg. Färskt dessutom! Direkt från maskinerna och slaktarna. Det är bara gå och plocka ner det man vill ha så drar det av det på lönen, vilket vi får två gånger per månad. Sweeeeeeeeeeeet!

Don't worry, it's just a facemask



Min nya ansiktsmask får mig att känna mig som en... neger?

Please don't look at me



Eftersom jag har blivit en tråkig och osocial människa så kan ni tänka er att jag är hemma ikväll. Det är ändå dåliga tider och det är inte ens folk som äter eller dricker nu för tiden. Väldigt tråkigt tycker jag eftersom jag har fri varje helg nu för tiden. Så för att få upp humöret så köpte jag mig Guitar Hero Aerosmith efter jag slutat jobba. Har även tagit hand om tvätten så nu luktar det tvättmedel i hela lägenheten. Det finns iskall Grans sommarbrus i kylen, torra ostbågar på bordet, deiligt snoop i soffan och Rihanna Live på Tv. Perfekt Fredag i mina ögon.

When it comes to the pink moon


 

Mitt nya intresse är att se på livekonserter hemma med hemmabion medans jag fixar och donar. Jag ångrar inte ett kilo att jag tog med mig Lenny Kravitz DVD:n hemifrån för den har jag lyssnat/sett på flitigt. Så jag tog lite pengar ur kakburken och köpte lite nya live DVD:er så nu har jag något att bruka framöver.

 

Min tvättmaskin kom idag och snart ska jag springa ner och köpa tvättmedel så jag kan börja sätta igång med skittvätten. (Det är ganska mycket!)

 

Arbetsintervjun gick väldigt bra, vi satt och snackade som vanligt och det kändes inte som en intervju. Jag är aldrig nervös eller rädd för arbetsintervjuen, jag är faktiskt pretty awesome när det kommer till det! De ville att jag skulle jobba heltid men det blir för mycket för mig och jag sa att jag bara var ute efter ett extrajobb, så vi får se om de kan kompromissa lite.

 

 


I just wanna be alone right now



Jag är världens tråkigaste person just nu. Det är en period jag behöver för att komma på fötter igen. Hanne ringer flera gånger per dag och vill ingenting, jag ignorerar samtalen för jag orkar inte ens snacka i telefonen. Varken skriva sms, msn eller facebook heller. Jag orkar inte vara social just nu, jag vill bara vara papetisk och sitta själv i min lägenhet som en mobbad loser. Jag känner mig som mina fd vänner i Sverige, de som aldrig hörde av sig och aldrig ville hitta på nånting. Men jag lovar jag ska bättra mig, jag behöver bara lite tid för mig själv eftersom jag aldrig haft det på 2 år. Håll ut.

Don't translate my world



Jag vill inte vara något annat än vad jag har varit nyligen

Allt jag behöver göra är att tänka på mig och få sinnesfrid
Jag är trött på att titta runt och undra vad jag måste göra eller vem jag ska vara
Jag vill inte vara något annat än mig


A new start is near the light



Vaknade för en timme sedan efter att jag däckade i sängen. Jag har inte vant mig med de nya arbetstimmarna än men det kommer väl. Fick ett samtal från Cmyk idag och de ville att jag skulle komma på intervju på Torsdag så jag tänkte att jag kan ju alltid gå för skojs skull, även om jag inte behöver jobbet så kanske jag behöver det senare. Jag ska däremot försöka få ett extrajobb på Bianco (även om du inte vill det Joline!). Även om det är pisstråkigt så får jag iaf göra nånting annat och sedan får jag ju världens bästa skorabatt...! Så jag hoppas Jullan fixar det åt mig.

På Lördag ska jag och Hanne ha champagnekos hos mig. Vi ska fira min nya tvättmaskin. Kanske det är dags att jag börjar städa upp lägenhet tills dess...?

You've got to stop following me

 

Nu tänkte jag att vi skulle ta upp desperata och smått iq-befriade män/kvinnor/kids i puberteten m.m

 

 

Detta kommer väl upp mest för att min vän Marcus har hamnat i denna situation.

 

När du träffar en person som du kanske har haft nånting på gång med, inte haft nånting på gång med, legat med, hånglat med, kollat på frimärken med eller till och med en person du aldrig har träffat inte tar hinten när du inte vill ha nånting med personen att göra längre. Vi talar om ignoreringsmomentet. Du vet när denna person sender sms, ringer, facebookar eller skriver till dig på msn men du svarar aldrig.  Jag och som många andra skiter fullständigt i denna person och svarar aldrig på när de försöker få kontakt. Jag har varit med om ganska många irriterande, sjuka tillfällen. En gång för ett par månader sen så träffade jag en kille som körde sms metoden. Jag hade lovat att ses men var egentligen inte så pepp på att träffas så jag sket i det och kom med en dålig ursäkt. Jag somnade gott och dagen efter hade jag 182st nya sms och alla var från samma kille. Ehh desperat psycho, Snakkes aldri!

 

Om personen aldrig svarar på dina 5 sms och 3 samtal per dag eller hör av sig till dig så fatta hinten. Personen vill inte ha nånting med dig att göra. Got it?

 


 

Om du betalar en tågbiljett till Östersund för 5000:- så kan du se första varningen där. Att sedan inte fråga personen om det är greit att du kommer upp de datumen utan bara bokar biljetten och ta för givet att personen kommer hoppa och skutta av glädje när du kommer är väl också en varning. Tredje varningen är väl också när personen tar för givet att de ska få bo hos dig och umgås med dig 24/7. Fjärde och definitivt inte den sista varningen är väl att personen bara har träffat dig en gång på fyllan för 3 månader sen och gör ovanstående.

 


No woman no life



Jag tog friheten att rydda upp och vaska Krasna idag när jag slapp jobba på Willy. Brände ut en skiva och öste musiken för mig själv. Hjälpte även Losha lite på Dikselen och jag måste erkänna att jag saknar den baren lite. Men med tanke på att Karmageddon spelade på Byscenen så var väl musiken inte direkt i min stil. Jag blev väldigt glad och förvånad när jag träffade Robert i baren ikväll också. Han är en av de trevligast männen jag har träffat! Synd att han är gift och har barn.

En del folk har väl inte alla hästar i hagen om man säger så när de börjar onanera på dansgolvet. Haugesund i ett nötskal.

Everyone deserves happines sometimes


Jag känner redan nu hur bra jag mår, hur glad jag är och hur utvilad jag är. Det här kommer bli så bra! Jag orkar ge 110% när jag är på jobbet och jag ser hur mycket bättre allt går. Jag har världens underbaraste chef också. Han fixar allt och han hjälper en i vått och torrt och det sätter jag stort pris på. Jag hade egentligen vilja säga det till han idag men jag vill inte framstå som rövslickare för hela Inventum. Jag tror jag bara var paranoid när jag kände att ingen trodde eller hade något hopp om mig längre men jag insåg idag att det var fel och att de bara vill hjälpa mig. Jag måste sluta vara så paranoid, i alla sorters former. Just go with the flow. Dagens tips.

It's about time



Eftersom jag hellre slänger ut stora pengar på vettiga saker istället för småsummor på skitsaker så blev det en spisegrupp och tvättmaskin den här månaden. Jag hade egentligen drömt om ett vitt kök men när det kommer till inredning så blir jag peting in till kanten och levereringstiden på den gruppen jag ville ha var inte förrän December så då bestämde jag mig för att ändra lite på mina planer så det blev denna bordsgrupp. Tvättmaskin var på tiden också. Nu är jag 11800:- fattigare.

P.S. Jag har dessutom fått världens bästa present av Kenny. Guitar Hero! Så nu ska jag och Christina rocka regelbundet hemma hos mig.

I think I love you honey

Den här killen kan läsa mina tankar.


Efter ett år i utebranchen så tror jag inte att jag klarar av att jobba 100% längre. Det tar för mycket på krafterna och jag blir bara stressad, sliten och smådeppig. Jag orkar knappt dricka längre och när jag väl är ledig så är jag så sliten att jag bara vill ligga hemma och inte träffa en själ. Jag blir less på människor när jag jobbar med de varje dag att jag inte orkar träffa folk när jag är ledig. Jag känner att jag förstör mig själv genom att jobba så mycket. Jag får inte ut nånting av det, bara negativa ting. Den sensate månaden har allt bara varit skit rent ut sagt och det var inte kul att komma på jobb för första gången på två veckor igår. Ingenting var gjort och de som jobbade dagen innan hade inte haft mycket att göra och ändå såg det ut som en Lördagskväll när jag kom på jobb. Inte ens putarna på uteserveringen hade de tagit in. Och jag känner att jag bara får skit för det jag gör, folk ser bara dedåliga sakerna jag gör och aldrig de bra. Så nu har jag bestämt mig för att söka nytt jobb men jag kommer fortfarande jobba helger och lite extra på Willy K, så jag ska inte säga upp mig helt. Kenneth ringde mig imorse och sa att han hade en ledig plats på sitt jobb, ett 07:00-15:00 jobb. Kan ni tänka er? Det är som han läste mina tankar. Så imorgon ska jag dit och se hur det ser ut och jag är pepp! Nytt folk, nya vanor! Detta kommer bli bra hoppas jag!


It's time for partysoda

 

Det är fest hemma hos mig framöver


New Years eve with Jim


Beauty is like heaven

 

 

 

 

Bilder från fotograferingen med Julia 31/8-09


It's kind of heavy you know...



Ok, jag fick lite problem vid incheckningen, min väska vägde 37kg och jag var tvungen att ta ut 7kg för att få checka in väskan, så då var det bara att lägga ut skiten på golvet framför alla ögon och börja packa om. Så nu är mitt handbaggage jävligt tungt istället. Tacka gud för att det finns vagnar på flygplatserna. Jag snålade inte på taxfreen heller, så lönen kommer väldigt passande imorgon.

Nu ska jag och min vagn gå och äta kött och ta ett glas rödvin och vänta på att flyget ska gå.

Ok, I'm not sure about this



Det jag älskar mest med den här killen är att han ändå viker ihop tröjan och läggen den försiktigt vid sidan efter att han tagit av sig den.

RSS 2.0